DR. TÍMÁR GYÖRGY

Full text search

DR. TÍMÁR GYÖRGY
DR. TÍMÁR GYÖRGY (FKGP): Igen. Nem szép, nem szép dolog ez. (Derültség és közbeszólások.) Képviselőtársaim! Amit az igen tisztelt SZDSZ gondol, azzal én már eleve egyetértek - Bauer képviselőtársammal kapcsolatban, akit egyébként nagyon nagyra becsülök, és kiváló közgazdásznak tartok, de sajnos, úgy látszik (Derültség és szórványos taps.), egy kicsit visszament az iskolapadba. (Közbeszólások az MSZP padsoraiból: Haladunk! - A tárgyra!)
Képviselőtársaim! Rátérve a témára... (Derültség.) A Független Kisgazdapárt felajánlotta, hogy az egész nyári, úgynevezett parlamenti szünetben hajlandó együttműködni a parlament többi pártjával, hogy vitatkozzunk, hogy minél jobb törvényt tudjunk megalkotni. (Közbeszólások.)
(19.10)
(Zaj, közbeszólások a kormánypártok soraiban.) Igen tisztelt Elnök Úr! Egy kis segítséget kérek a túlkoros kisgyerekekkel szemben. (Derültség, zaj a kormánypártok soraiban. - Szórványos taps.)
Elnök Úr! A Független Kisgazdapárt valóban a választói érdekében próbál politizálni, még akkor is, hogyha ellenzéki padsorokból. Mi teljesíteni akarjuk azt a feladatot, amelynek az elvégzése végett ide delegált bennünket a választó. Kérjük, hogy önök ne nehezítsék a mi dolgunkat! (Zaj a kormánypártok soraiban.) Szeretnénk jobb, egyre jobb jogalkotásban közreműködni, és szeretnénk az önök figyelmébe ajánlani sok-sok ellenérvet a jelenlegi változattal szemben. Meg kell mondanom, hogy nem az ellenzék eminens érdeke, hogy mi elmondhassuk a kritikánkat, hanem elsősorban az önöké, a kormányoldalé. Mi szeretnénk az önök 72 százalékból eredő munkáját segíteni. (Zaj, taps az MSZP soraiban.) Ne gátoljanak bennünket!
Köszönöm, elnök úr. (Taps a Kisgazdapárt soraiban.)

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me