BOGÁRDI ZOLTÁN

Full text search

BOGÁRDI ZOLTÁN
BOGÁRDI ZOLTÁN (MDF): Köszönöm a szót, elnök asszony. Tisztelt Ház! Tisztelt Miniszter Úr! Sokadszor, legutoljára egy évvel ezelőtt kérdeztem öntől, hogy mikor jutnak végre telefonhoz a Vác és Gödöllő térségében élő előfizetők. A kapott válaszok sorra nem teljesültek, az időpontokat sorra nem tartották be.
Ennek ellenére én most nem emiatt kérdezek, hanem amiatt, hogy a telefontársaság minden előzetes egyeztetés nélkül egy rádiórendszerű telefonhálózat tervezését és szerelését kezdte meg a térségben, és ez a rendszer, úgy tűnik - legalábbis az előfizetőknek -, nem elégíti ki az előzetes elvárásokat. Mivel kérdezték a telefontársaságot, de érdemi választ nem kaptak a kérdéseikre, engem kértek meg, hogy tolmácsoljam ezeket a kérdéseket.
Ezért most kérdezem öntől - egy kicsit sok a kérdés, de megpróbálom röviden elmondani -: a DECT telefonrendszer alkalmazása megfelel-e a koncessziós szerződésnek?
Kettő: ez a rendszer mennyivel tud kevesebbet, mint a vezetékes - adatátvitel, biztonság, esetleg az Internet működtetése szempontjából?
Mennyivel költségesebb az üzemeltetés?
Végleges vagy átmeneti megoldás ez a szolgáltatás?
Ötödször: mit tehet az önkormányzat, ha ezt a szolgáltatást nem tartja megfelelőnek, nem akarja elfogadni, és a polgárai érdekében ragaszkodik a vezetékes rendszerhez?
Kérdezem végül a miniszter urat: ön a polgármesterek helyében mit csinálna ebben az esetben?
Várom válaszát. Köszönöm. (Taps az ellenzéki pártok padsoraiban.)

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me