DR. GÁSPÁR MIKLÓS

Full text search

DR. GÁSPÁR MIKLÓS
DR. GÁSPÁR MIKLÓS (KDNP): Köszönöm szépen. Visszafele kezdem: Juhászné Lévai Katalin MSZP-s képviselő, úgy látszik, vagy nem figyelt eléggé, vagy egyszerűen nem érti, hogy mi hangzott el a felszólalásomban. Én azt mondtam, hogy indokolatlan munkatörvénykönyvi módosításokra nincs szükség, de a valós problémák megoldása esetén igenis szükség van munkatörvénykönyvi módosításra. Felszólalásomban éppen azt hiányoltam, hogy ez a munkatörvénykönyvi módosítás nem a súlyos, gyakorlatban jelentkező problémákat oldja meg, hanem csak felületi kezelést eszközöl, és éppen azt hiányoltam, hogy miért nem a valódi súlyos problémákat oldja meg ez a munkatörvénykönyvi módosítás.
Teljesen egyetértek Tokaji Ferenc MSZP-s képviselő úr felszólalásával, amely gyakorlatilag megerősítette az általam elmondottakat. Örülök, hogy az MSZP padsoraiban is ül olyan képviselő, aki valóban felelősséggel és a lényeges, a munkavállalókat érintő valóban fontos problémákat akarja megoldani.
Örülök annak, hogy Héthy Lajos államtitkár úgy nyilatkozott: nem tervezi a minisztérium a munkaügyi bíróságok mint külön bíróságok megszüntetését.
Köszönöm a figyelmet. (Zaj.)

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me