ELNÖK (G. Nagyné dr. Maczó Ágnes)

Full text search

ELNÖK (G. Nagyné dr. Maczó Ágnes)
ELNÖK (G. Nagyné dr. Maczó Ágnes): Most soron következik az Országos Magyar Vadászkamaráról szóló törvényjavaslat részletes vitája. Az előterjesztést T/4171. számon, a mezőgazdasági bizottság ajánlását T/4171/12. számon kapták kézhez. Kérdezem a bizottságokat, hogy kívánják-e ajánlásaikat szóban kiegészíteni. (Nincs jelentkező.) Jelzés nem érkezett.
Tisztelt Országgyűlés! A vita javasolt szerkezete a következő:
Az ajánlás 1., 2. és 3. számú pontjai alkotják a vita első szakaszát, amelyben a kamara feladataival kapcsolatos rendelkezések módosításait kezdeményezik. Ehhez kapcsolódóan nyílik meg a vita az ajánlás 6., 8., 9. és 10. számú, nyelvtani szövegmódosítást kezdeményező pontjaira is. A törvényjavaslat IV. fejezetének szabályaihoz érkeztek az ajánlás 4. és 5. pontjaiban szereplő indítványok. Végül az ajánlás 7. számú pontjaiban a vadászetikai felelősség rendelkezéseinek módosítását kezdeményező javaslat szerepel.
Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, a jelenlévőket, elfogadják-e az indítványt. (Szavazás.) Köszönöm. A jelen lévő képviselők látható többsége elfogadta az indítványt.
Ezért megnyitom a részletes vita első szakaszát az ajánlás 1-3., 6., 8., 9. és 10. számú pontjai alapján. Kérdezem, hogy kíván-e valaki szólni. (Nincs jelentkező.) Jelzés nem érkezett. A részletes vita e szakaszát lezárom.
A részletes vita következő szakasza az ajánlás 4. és 5. számú pontjai szerint zajlik. Kérdezem, hogy kíván-e valaki szólni. (Nincs jelentkező.) Jelzés nem érkezett. A részletes vita e szakaszát lezárom.
A részletes vita következő szakaszát nyitom meg az ajánlás 7. számú pontjában szereplő indítványról. Kérdezem, hogy itt kíván-e valaki felszólalni. (Nincs jelentkező.) Jelzés nem érkezett.
(19.50)
Tisztelt Országgyűlés! A részletes vita e szakaszát és a részletes vita egészét is lezárom.
Kérdezem dr. Házas József képviselő urat, hogy ő föl kíván-e szólalni. Nem kíván fölszólalni.
Tisztelt Országgyűlés! A módosító javaslatokról történő szavazásra várhatóan jövő heti ülésünkön kerül sor.

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me