ELNÖK (dr. Gál Zoltán)

Full text search

ELNÖK (dr. Gál Zoltán)
ELNÖK (dr. Gál Zoltán): Tisztelt Országgyűlés! Az ülést megelőzően két indítvány érkezett a szükséges aláírások csatolásával a napirendi ajánlás módosítására. Ezekről előzetesen külön-külön határoz az Országgyűlés, majd dönt a házbizottság napirendi ajánlásáról.
Tisztelt Országgyűlés! Az MSZP képviselőcsoportja kezdeményezte, hogy az MSZMP, illetve utódpártja, az MSZP, valamint az általuk alapított vállalatok, egyszemélyes kft.-k tulajdonába, illetve használatába került ingatlanokkal kapcsolatos kérdéseket vizsgáló bizottság felállításáról szóló 4147. számú országgyűlési határozati javaslat, továbbá az MDF és a Fidesz, valamint az általuk alapított egyszemélyes kft.-k tulajdonába, illetve használatába került ingatlanokkal kapcsolatos kérdéseket vizsgáló bizottság felállításáról szóló 4146. számú önálló indítvány általános vitája ne szerepeljen a ma kezdődő ülésnapon.
Tisztelt Országgyűlés! Az indítványokról egyenként, vita nélkül határoz az Országgyűlés.
Kérdezem az Országgyűlést, egyetért-e azzal, hogy a napirenden ne szerepeljen a H/4147. számú önálló indítvány. Kérem, aki ezzel egyetért, kézfelemeléssel szavazzon! (Az MSZP-frakció szavaz igennel. - Zaj, derültség.)
Megadom a szót Kósa Lajos képviselő úrnak, aki ügyrendi indítványt kíván tenni.

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me