SZENTKUTI KÁROLY

Full text search

SZENTKUTI KÁROLY
SZENTKUTI KÁROLY (SZDSZ): Köszönöm szépen. Tisztelt Ház! Én is úgy gondolom, hogy egy végül is hosszú előkészítő folyamat után a parlament mind a horgászoknak, mind a halászoknak és bizonyos mértékig az önkormányzatoknak is kedvező törvényt fogadott el, és azt gondolom, hogy ezen törvény alapján ez a tevékenység működni fog.
Ugyanakkor azt is szeretném jelezni, hogy ennek a törvénynek egyik fontos része és egyben gyengéje is lehet, hogy a halászati-horgászati ellenőrzés miként működik, hisz ezen a területen elég nagy a fegyelmezetlenség - hogy finoman fogalmazzak. Ha tehát a törvényben foglalt ellenőrzési jogosítványokat jó miniszteri rendeletek fogják követni, akkor azt gondolom, hogy biológiai, élővilági szempontból is lehet védeni a vizeket, a halakat, és ez a törvény valóban beváltja a hozzá fűzött reményeket.
Köszönöm szépen, hogy megszavazták a halászati, horgászati törvényt, és remélem, hogy sok élvezete lesz ebben a törvényben a horgászoknak, és a halászok is tisztességes megélhetési lehetőséghez jutnak általa. Köszönöm szépen. (Taps a kormánypártok soraiban.)

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me