KÓSA LAJOS

Full text search

KÓSA LAJOS
KÓSA LAJOS (Fidesz): Államtitkár Úr! Ha így áll a helyzet - a végéről kezdve a dolgot -, akkor úgy gondolom: ha Kunos Péter ezt nyilatkozza, akkor önöknek kutya kötelessége a sajtó útján azt nyilatkozniuk, hogy nem történt ilyen felajánlás, és nem is fogadnának el, hiszen nyilvánvaló, hogy Kunos Péter bizonyos rendőrségi vizsgálati kérdésekben érintett. Ez nem történt meg, és azt gondolom, hogy ez hiba. Jó lenne tiszta vizet önteni a pohárba.
A második: a kérdésem kifejezetten nem általában az Agrobankkal kapcsolatos rendőrségi vizsgálatokra irányult, hanem az aranybehozatallal kapcsolatos rendőrségi vizsgálatra. Nagyon kíváncsi lennék arra, hogy a nyomozás lezárása mikor várható.
A harmadik a következő. Államtitkár Úr! Ha az önök munkatársai a képviselőkhöz fordulnak, legalábbis személy szerint hozzám, én még mindig pontosan elárultam annak az azonnali kérdésnek a tartalmát, amit fel kívánok tenni. Ez minden esetben így történt. Kérdezze meg erről minisztertársait. Sajnálom, hogy a munkatársa nem tudott hozzám fordulni, de szerencsére ön így is kitalálta azt, hogy mit kérdezhetek. Gondolom, ez azért is nyilvánvaló, mert teljesen világos, hogy ebben az ügyben mik a kérdések, amikre választ kellene kapni. Ezért csodálkozom azon, hogy a minisztérium nem ment elé ennek az ügynek, és nem nyilatkozta azt, hogy nem fogadunk el ilyen pénzt (Az elnök a csengő megkocogtatásával jelzi az idő leteltét.), nincs ilyen felajánlás, és egyébként a Kunos Péterrel kapcsolatos rendőrségi nyomozási eljárások minél gyorsabban be kell hogy fejeződjenek.
Köszönöm. (Taps az ellenzéki padsorokból.)

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me