KUNCZE GÁBOR

Full text search

KUNCZE GÁBOR
KUNCZE GÁBOR belügyminiszter: Elnök Úr! Tisztelt Képviselőtársaim! Tisztelt Képviselő Úr! Ha már ön ennyire emlékeztetett bennünket a korábbi interpellációjára, akkor én is hadd emlékeztessem a tisztelt Házat, hogy abban az interpellációban ön tényként tett kijelentéseket a Posta vezérigazgatójára, amelyekkel kapcsolatban ön most elmondta, hogy ezek megalapozatlannak bizonyultak. Remélem viszontválaszában lesz lehetősége majd a vezérigazgató úrtól bocsánatot is kérni ebben az ügyben. (Taps a bal oldalon.)
Ami kérdései további részét illeti, azt a problémát kell megosztanom a tisztelt Házzal, hogy én mint belügyminiszter sem adhatok tájékoztatást egy büntetőeljárás során a büntetőeljárás megállapításairól addig, amíg az megfelelő módon nem megy végig.
Egyébként a rendőrség - meg tudom erősíteni, amit képviselő úr mondott - valóban lezárta a nyomozást, és Doros Béla úr esetében semmilyen bűncselekmény elkövetésére okot adó gyanút nem tudott megállapítani.
Ugyanakkor arra is fel szeretném hívni a képviselő úr figyelmét, hogy a rendőrség a Hírép Kft. ügyvezető igazgatójának ügyében is megszüntette a nyomozást. Egyébként ebben az ügyben nem tettek senkivel kapcsolatban sem vádemelési javaslatot. Köszönöm figyelmüket. (Taps a bal oldalon.)

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me