MORVAI FERENC

Full text search

MORVAI FERENC
MORVAI FERENC (FKGP): Köszönöm a válaszadást, miniszter úr. Az 1995-ben elhangzott interpellációm nyomán több postai alkalmazott és az ügyben érintettek többször kérdést intéztek hozzám, hogy hol tart ez az ügy, miközben látják, hogy felépültek azok az ominózus házak, azt pedig tapasztalták, hogy az általuk vélelmezett vagy gyanúsított vezetőknek a hajuk szála sem görbült.
Tekintettel arra, hogy a többszöri írásbeli levelemre nem kaptam önöktől semmilyen konkrét választ, ezért kellett most az interpellációmat megtennem.
Egyébként a Budapesti Rendőr-főkapitányság vizsgálati osztálya engem csupán arról értesített, hogy Doros Béla úrral szemben valóban nem merült fel semmilyen adat, hogy bűncselekményt követett volna el, ezért vele szemben büntetőeljárást nem folytattak; viszont arról értesített, hogy a Hírép Kft.-vel szemben a büntetőeljárás folyamatban van. Pontosan ezért - s nem azért, mert a belügyminiszter úr kérte - én kötelességemnek tartom most itt kijelenteni, és elnézést kérni Doros Béla úrtól, hogy a munkatársai által tett írásos nyilatkozatokra figyelemmel bűncselekmény elkövetésével gyanúsítottam... - ezt most visszavonom, és mindenki előtt elnézést kérek tőle, és megkövetem őt. (Taps.)
Egyébként a belügyminiszter úr válaszát elfogadom. Köszönöm szépen. (Taps.)

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me