BAUER TAMÁS

Full text search

BAUER TAMÁS
BAUER TAMÁS (SZDSZ): Köszönöm a szót, elnök úr. Tisztelt Képviselőtársaim! Gondolom, önök is kitalálták, hogy nem a Sepsey Tamás által tárgyalt törvényjavaslat fő gondolatmenetéhez kívánok hozzászólni, hanem élni kívánok azzal a lehetőséggel, hogy Sepsey Tamás példálózás céljából érintett egy olyan kérdést, amelyet a Magyar Demokrata Fórum rendszeresen napirend előtt szokott szóba hozni. Akkor nekem mindig csak két percem van arra, hogy a véleményünket előadjam. Talán most mód van arra, hogy nem kettő, hanem három vagy négy percig is elmondjam a lényegét annak - nem többet -, amiről állandóan beszélünk.
Sepsey Tamás arról beszélt, hogy károkozás történt ennél a szegény Budapest Banknál. Arról beszélt, hogy az államot nyilvánvalóan kár, milliárdos kár érte.
Tisztelt Képviselőtársaim! Egy bank nem olyan, mint egy ház. Egy bank... (Dr. Sepsey Tamás: Annál jobb!) követelések és tartozások együttese. Hogy a követelések és a tartozások együttvéve mennyit érnek, az egy nagyon bonyolult közgazdasági kérdés. Hogy egy banknak mennyi a reális ára, az is egy nagyon bonyolult közgazdasági kérdés. Hogy ez a bank...

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me