VANCSIK ZOLTÁN

Full text search

VANCSIK ZOLTÁN
VANCSIK ZOLTÁN (MSZP): Köszönöm a szót. Érdeklődéssel hallgattam Demeter Ervin urat. Sajnos, ebben a két percben nem tudok mindenre reagálni, de azt kell hogy mondjam, hogy a nemzetbiztonsági bizottság tagjaként minden olyan iratot látott, amit én láttam. Ahol az én aláírásom ott van, ott az ő aláírása is ott van, és egyszerűen nem mond igazat a képviselő úr.
A másik. Demeter úr nem mond igazat, szó szerinti jegyzőkönyv tartalmazza azt a kijelentését: három hozzászólást írt, elmondtam kiknek. Császár Teréziának és Varga úrnak. Be tudom bizonyítani, szó szerinti jegyzőkönyv van róla. Egyszerűen nem mond igazat. (Dr. Gáspár Miklós: És akkor mi van? És ha az összeset ő írta, akkor mi van?) Az aláírás nélküli alapító okiratra és a ceruzával rajzolt cégbirodalomra hivatkozik akkor, amikor HFT-bizonyítékról beszél. (Demeter Ervin: Nem!) Ezt "Zs" úr - akinek a nevét nem akarom kimondani -, a Mol vezérigazgatója azzal hozta be, hogy ez nem bizonyíték, de van nála egy ilyen papír.
Máté László nem felelős azért, ha értékesített egy üzletrészt. Mikor viszik be a cégbíróságra? De ettől a Famáka-csoportra azt mondani, hogy Máté László érdekeltségébe tartozik, és így az MSZP-hez közel álló Famáka-csoport kap államadósságra való megbízást, ez minősíthetetlen csúsztatás. "H"-betűvel kezdődő szóval lehetne jelölni. Köszönöm szépen
(22.50)

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me