ELNÖK (dr. Gál Zoltán)

Full text search

ELNÖK (dr. Gál Zoltán)
ELNÖK (dr. Gál Zoltán): Tisztelt Frakcióvezető Úr! Ami az ügyrendi indítványt illeti, a házbizottság elé fogom terjeszteni a dolgot; ez valóban egy szokatlan kérdés, egyedül ebben nem akarok határozni.
Ami pedig a valótlanságokat illeti, tisztelt képviselő úr, ha ezen a címen bárkinek megadnám a szót, aki a másik képviselőtársának az állítását megkérdőjelezi, akkor, azt hiszem, ez az Országgyűlés elkezdené a vitát valamiről, és azután soha többet másra időt már nem tudna szentelni. Példák sokaságát tudnám mondani, amikor olyan dolgok hallatszanak a Házban, amiknek a megalapozatlansága - hogy úgy mondjam - kézzelfogható. Ezen a címen és erre hivatkozva, személyes érintettség címén szót kérni nem tartom indokoltnak és házszabályszerűnek.
Ami pedig a mi kettőnk vitáját illeti, tisztelt képviselő úr, elnézést kérek, hogy felemeltem a hangomat; ez először fordult elő a közel három esztendő alatt. Ennek kiváltó oka pedig az volt, hogy ön olyan - hogy mondjam - nem valós dolgokat kiabált felém ülésvezetés közben... (Dr. Torgyán Józsefné Cseh Mária: Nem igaz!), ami miatt egy kicsit elvesztettem a fejemet, amit a magam részéről nagyon sajnálok.
Ami az ülésvezetés tartalmi részét illeti, a jövőben sem kívánok az eddigiektől eltérni. Negyedóra szünet következik. (Szólásra jelentkezik Bauer Tamás és dr. Lamperth Mónika.)
Tisztelt Országgyűlés! A Házszabály ügyrendi javaslatra valóban minden frakció részéről egy képviselőtársunk hozzászólására ad lehetőséget. Megadom a szót Bauer Tamás képviselő úrnak, SZDSZ.

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me