DR. TORGYÁN JÓZSEF

Full text search

DR. TORGYÁN JÓZSEF
DR. TORGYÁN JÓZSEF (FKGP): Köszönöm a szót, elnök úr. Igen tisztelt Miniszter úr! Először is engedje meg, hogy névnapja alkalmából gratuláljak, és rögtön jelezzem, hogy erre való tekintettel könnyített kérdést fogok önnek feltenni. (Derültség.)
A tápiószelei polgármester úr levelet írt nekem, amelyben tájékoztatott arról, hogy a rendőrség hosszabb ideje megfigyelés alatt tartotta a házát, valamint a demonstrációt intéző delegáció tagjainak házát, tevékenységükről és mozgásukról jelentést készítettek; március 14-én pedig helikopterről figyeltették a 60 kilométeres úton egyébként is 78 rendőr szolgálatával megfigyelt Tápió vidéki felvonulókat, március 16-án pedig a római katolikus templomban a rendőrség istentisztelet alatt engedély nélkül videofelvételt készített, és a Kossuth-parkban megjelent ünneplő közönségről és vendégekről szintén videofelvételt készítettek, és valamennyi kocsi rendszámát felírták.
Megnyugtattam a polgármester urat, hogy ha egyszer ön a becsületes embereket ilyen alapos megfigyelés alatt tartja, akkor el tudom képzelni, hogy a bűnözőket hogy figyelteti! Semmiféle gond vagy baj nem lesz, akkor megszűnik a bűnözés Magyarországon, mert a becsületes emberekkel kapcsolatban alkalmazott módszernek nyilván sokkal komolyabb módszereit fogja majd a bűnözőkkel szemben alkalmazni.
Mivel figyeli a bűnözőket, miniszter úr? Várom megtisztelő válaszát. (Taps az FKGP padsoraiban.)

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me