DR. TOLLER LÁSZLÓ

Full text search

DR. TOLLER LÁSZLÓ
DR. TOLLER LÁSZLÓ (MSZP): Tisztelt Elnök Úr! Tisztelt Ház! Szabó Iván képviselőtársam legtöbb gondolatával mélyen egyetértek, akkor is, hogyha kisejlik belőle, hogy van benne egy sérelem egy el nem fogadott javaslattal kapcsolatosan.
Én a hozzászólás kapcsán azt is észrevettem, hogy a hozzászólók és Szabó Iván is következetesen végre akarja velünk hajtatni a kormányprogramot. Ez mintegy nyílt elismerése annak, hogy ez a kormányprogram jó, csak úgy tűnik, hogy döcög néha a végrehajtása.
De tisztelt képviselőtársam, van ebben a Házban egy nagyobb gond. Ez a gond pedig abban jelentkezik, hogy az ország erről a Házról olyan képet alkot, amilyent lát - és a televízióközvetítésben a napirend előtti hozzászólások sorát látja.
A mai adásidő nemsokára lejár, és ebből a másfél órából csak a napirend előtti hozzászólásokat észlelte a nagyközönség, a választópolgár, és erről kénytelen képet alkotni, amit itt hall és itt lát.
És itt mit hallott? Azt hallotta, hogy nemtelen támadások előfordultak ismét, alpári hangnem előfordult ismét, és olyan képviselők szóltak és támadják a politikai intézményrendszert, a bankoktól a kormányig, akik hét éve itt ülnek ebben a parlamentben, de ennek az országnak a jobbításához egyetlen gondolattal és egyetlen cselekedettel nem járultak hozzá. Nem ez a többség, de ilyen is van közöttünk, talán éppen a legharsányabb.
Köszönöm a figyelmüket. (Taps a bal oldalon.)

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me