DR. VASTAGH PÁL

Full text search

DR. VASTAGH PÁL
DR. VASTAGH PÁL igazságügy-miniszter: Tisztelt Ház! Tisztelt Elnök Úr! Frakcióvezető úr, szeretném önt biztosítani, hogy a kormányzatnak nem állt szándékában és most sem áll, hogy a Néppárt szakmai és politikai teljesítményét ne ismerje el. Egyszerűen arról van szó, hogy más koncepcionális alapról kiindulva tervezi a kormány a büntető törvénykönyv módosítását. És ha önöknek lehet szakmai igaza, akkor kérem, fogadják el, hogy a kormánynak is lehet szakmai igaza. És a legnagyobb készséget mutattuk az együttműködésben, hiszen a javaslatban felhasználtuk az önök javaslatának megközelítőleg hat lényeges elemét.
Azt hiszem, hogy nem áll meg az a feltételezés sem, amit a Fidesz javaslatai kapcsán hallottunk öntől, Szájer képviselő úr, hiszen az ősz folyamán az önök javaslatára módosult az a törvény, amely a veszélyes kutyák tartására vonatkozott, és Deutsch képviselő úr indítványát is támogatta a kormány, hogy a privatizációs törvény módosítására kerüljön sor. Tehát a kép meglehetősen árnyalatlan és differenciálatlan.
Valóban nekem is az a véleményem, hogy a tekintélyveszteség nem elsősorban ezeknek a szakmailag eltérő véleményeknek a összeütközéséből származik, hanem a személyeskedő hangból és a különböző gátlástalan támadásokból. (Taps a bal oldalon.)

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me