DR. TORGYÁN JÓZSEF

Full text search

DR. TORGYÁN JÓZSEF
DR. TORGYÁN JÓZSEF (FKGP): Köszönöm a szót, elnök úr. A kérdésem miniszter úrhoz úgy hangzik, hogy belügyminiszter úr miként látja a sorozatgyilkosságokat a periszkópján keresztül. Most sajnálom igazán, hogy nem figyeltem kellően Selmeczi Gabriella gyógyszerár-felsorolására, mert ha az Andaxinról azt hallottam volna, hogy nem emelkedett túlzottan az ára, akkor a belügyminiszter úrnak vásároltam volna egy dobozzal, akkor talán meg tudott volna jelenni a közszolgálatának ellátása mellett. Mert a periszkópügyben mégis neki kellett volna választ adni, hiszen belügyminiszter úr hivatkozott erre a múlt héten, és én nagy érdeklődéssel hallgattam az ezzel kapcsolatos képzavarát.
Nem csodálkoztam rajta, hiszen korábban már megismerhettem a keszonbetegség teljes félreértése kapcsán a belügyminiszter úr tájékozatlanságát, de azt nem vitatom, hogy periszkópra belügyminiszter úrnak természetesen szüksége lehetett - és lehet most is meg talán a jövőben is -, mert mint belügyminiszter a bűnözés elleni harc irányításában rég lesüllyedt arra a szintre, hogy periszkópra bizony szükség lehet.
Hadd legyen szabad ugyanis arra utalnom, hogy ma már nemcsak a lövöldözések és a robbantások zaklatják a békés állampolgárokat, hanem sorozatgyilkosságok rémisztik el, és ezek irányítják a figyelmet a belügyminiszter úr alkalmatlanságára. Miután a belügyminiszter a négy rendőrtábornok menesztésénél felajánlotta eredménytelen munkája esetén a lemondását, most erre emlékeztetem, és kérdezem: mikor távozik, belügyminiszter úr? Hogy ne okozzon ez különösebb izgalmat a belügyminiszter úrnak, ígérem, a periszkópját megtarthatja. (Közbeszólások az MSZP padsoraiból: Jaj, jaj! - De jó! - Taps az FKGP padsoraiból.)

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me