VARGA MIHÁLY

Full text search

VARGA MIHÁLY
VARGA MIHÁLY (Fidesz): Köszönöm a szót, elnök úr. Tisztelt Miniszter Úr! Ha a válaszát jól értem, akkor ön úgy felelt, hogy nem érzi felelősnek sem magát, sem a kormányt abban, hogy ez a sorban állás kialakult.
Úgy gondolom, a vállalkozókat nem nyugtatja meg az a felelősségtologatás, ami a kormány és az Egészségbiztosítási Pénztár között zajlik. Az Egészségbiztosítási Pénztár azt mondja, hogy azért történnek ezek a sorban állások, mert a kormány későn adta ki a rendeletet. Most ön azt mondja, hogy azért történik, mert az Egészségbiztosítási Pénztár nem készült föl.
Tisztelt Miniszter Úr! Engem ez a válasz tehát egyáltalán nem nyugtat meg, a múlt héten további gondokat is fölsoroltam, hogy milyen baj van ezzel az egész törvénymódosítással és rendeletmódosítással. Itt van ez a bevallás (A kezében tartja.), amely 240 forintjába kerül minden magyar vállalkozónak a számítógépes program mellett. Ezek a vállalkozók nem azért kezdtek el egy vállalkozást, hogy ezekkel az időt rabló tevékenységekkel bíbelődjenek. A kormányrendelet későn jött (Az elnök a csengő megkocogtatásával jelzi az idő leteltét.), emiatt van ma az, hogy sorban állások vannak, tehát úgy gondolom, a felelősség egyértelmű. (Szórványos taps az ellenzék padsoraiból.)

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me