ELNÖK (dr. Gál Zoltán)

Full text search

ELNÖK (dr. Gál Zoltán)
ELNÖK (dr. Gál Zoltán): Tisztelt Országgyűlés! Soron következik az adótörvények és a számviteli törvény és egyes más törvények módosításáról szóló törvényjavaslat általános vitájának folytatása és lezárása. Két perc szünetet rendelek el. (Rövid szünet. - A képviselők egy része elhagyja az üléstermet.)
Tisztelt Országgyűlés! Megkérem képviselőtársaimat, akik a teremben maradtak, hogy foglalják el helyüket. Folytatjuk a munkánkat. Tehát soron következik az adótörvények és a számviteli törvény és egyes más törvények módosításáról szóló törvényjavaslat általános vitájának folytatása és lezárása. Az előterjesztést T/5396. számon, a bizottságok ajánlásait pedig T/5396/1. és 3. számokon kapták kézhez képviselőtársaim. Először az írásban előre jelentkezett képviselőtársaimnak adom meg a szót.
Szeretném tájékoztatni képviselőtársaimat, hogy két képviselőtársunk jelezte írásban előre a hozzászólási szándékát. Az egyikük azonban ismételt, sőt kétszeresen ismételt hozzászóló.
(15.50)
Tehát kérem azokat a képviselőtársaimat - mivel az a rend, hogy az ismételt hozzászóló utoljára kap szót -, akik szólni kívánnak, jelezzék előre a hozzászólási szándékukat. Varga Mihály képviselő úr. Más nem lesz? (Jelzésre:) Miklós László képviselő úr.
Tisztelt Országgyűlés! Elsőnek megadom a szót Kelemen András képviselő úrnak, MDF, aki írásban előre jelezte hozzászólási szándékát; utána Varga Mihály képviselő úrnak, utána Miklós Lászlónak, és utána Torgyán József képviselő úrnak adom meg a... (Dr. Torgyán József: Tessék még szólni, hátha akar még valaki előttem, elnök úr!) Már nem fogadok el, tehát (Dr. Torgyán József: Jó, köszönöm.) negyedik hozzászólóként következik. (Dr. Torgyán József: Már írásban volt; én vagyok a második, elnök úr!) Tisztelt Képviselő Úr! Tegye meg az ügyrendi észrevételét hangosan, mert így csak ketten beszélgetünk, és még félreértik, hogy nem a tárgyról váltunk szót.

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me