KERTÉSZ ISTVÁN

Full text search

KERTÉSZ ISTVÁN
KERTÉSZ ISTVÁN, a számvevőszéki bizottság előadója: Köszönöm a szót. Tisztelt Elnök Úr! Tisztelt Képviselőtársaim! A számvevőszéki bizottság ülésén megtárgyalta a T/5396. számú törvényjavaslatot. Az ülésen az Állami Számvevőszék képviselője megerősítette, hogy a számviteli törvényre vonatkozó módosító javaslatokat hatáskörében ellenjegyezte, azok általuk folyamatosan véleményezésre kerültek.
Ennek megfelelően ellenvéleményeket, vitás tételeket nem említett ebben a témában.
A számvevőszéki bizottság szükségesnek és indokoltnak minősítette az elénk terjesztett változtatásokat, hiszen ezek túlnyomó többségében a tavaly év végén elfogadott generális törvények - adó- és számviteli törvény - vonzatait tartalmazzák, illetve a kockázati tőketársaságokról és tőkealapokról szóló, előttünk levő javaslat tételeit foglalja magában.
Nem megismételve Göndör Pista, a gazdasági bizottság előadója által hangoztatott fenntartásokat, a számvevőszéki bizottság 11 fő jelenlétében 11 fő igen szavazatával általános vitára, tárgyalásra alkalmasnak minősítette az előttünk levő javaslatot. (Taps a kormánypártok padsoraiban.)

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me