ELNÖK (dr. Kóródi Mária)

Full text search

ELNÖK (dr. Kóródi Mária)
ELNÖK (dr. Kóródi Mária): Képviselő asszony, én megértem, amit ön mondott, de itt most olyan helyzet alakult ki a fogyatékostörvény napirendre tűzésével (Dr. Pusztai Erzsébet: Szünetet lehet tartani!), ahol két szempontot egyszerre kell figyelembe venni. Az egyik szempont az, hogy ez a parlament szeretné, ha a fogyatékostörvény bevezetésre kerülne, ha ez a ciklus lezárhatná ennek a tárgyalását és megalkothatná ezt a törvényjavaslatot. A másik szempont az, hogy itt most a részletes vitában vagyunk.
Én feltételezem, hogy a részletes vitának e szakaszában azokat a nagyon fontos mondanivalókat, amelyeket a módosító javaslatokhoz indokoltnak tartanak, akik módosító javaslatot terjesztettek elő, elő tudják vezetni, hiszen ide tudnak jönni a szociális bizottság üléséről - mint ahogy ön is ide tudott jönni -, és el tudják mondani. Értesítettem a szociális bizottságot, aki felszólalni kíván a saját módosító javaslatát illetően, megkapja a szót, és el tudja mondani. A jelentést, illetve az ajánlást a részletes vitával kapcsolatosan már régebben megkapták, úgyhogy át lehetett tekinteni.
A saját módosító indítványát nyilván ismeri, és a részletes vita során úgyis ehhez kell hozzászólni. Úgyhogy kérem, a vitának ezt a részét zárjuk le. Megadom a szót Pusztai Erzsébetnek, hogy a részletes vita szabályai szerinti felszólalását... - nem kíván felszólalni..., fel kíván szólalni. Megadom a szót.

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me