DR. ISÉPY TAMÁS

Full text search

DR. ISÉPY TAMÁS
DR. ISÉPY TAMÁS (Fidesz): Tisztelt Országgyűlés! Egy tudat áttörése kétségtelenül nehéz feladat (Derültség az MSZP padsoraiban.); nem tudom, miért nem hatolt át Bauer képviselő úr tudatán. Körülbelül ötször mondtam el, hogy az ítélőtáblák mint alkotmányos intézmények létét senki sem kifogásolja. Bauer képviselő úr a régi vitákban is részt vett ugyanilyen szorgalommal, mint ahogy most, és láthatta, hogy az ítélőtáblák létét senki sem vitatta, még az igazságügyi reform során sem, csak a hol és a mikor kérdésében volt vita.
Többször rámutattam arra - én soha nem szoktam vitába szállni Bauer képviselő úrral közgazdasági kérdésekben, mert azok ellen be vagyok oltva, nyilván a jogi kérdések vonatkozásában nem áll ugyan fenn hasonló helyzet Bauer képviselő úrnál -, azért a jogi disztinkció vonatkozásában engedje már meg, hogy egy az intézmény létét és működésének megkezdését - elég az ombudsmanokra vagy bármelyik más intézményre utalni - külön törvényben is meg lehessen állapítani.
(21.00)
Felállítok egy intézményt, és külön törvényben rendelkezem arról, mikor és hol kezdi meg a működését - ez nem olyan csodabogár! Ennyit kívántam csak válaszolni. (Taps a kormányzó pártok padsoraiban.)

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me