ELNÖK (Gyimóthy Géza)

Full text search

ELNÖK (Gyimóthy Géza)
ELNÖK (Gyimóthy Géza): Tisztelt Országgyűlés! Soron következik a közraktározásról szóló 1996. évi XLVIII. törvény módosítását kezdeményező törvényjavaslat részletes vitája. Az előterjesztést T/122. számon, a bizottságok együttes ajánlását pedig T/122/31. számon kapták kézhez.
Tisztelt Országgyűlés! Javaslatot teszek a részletes vita szerkezetére. A benyújtott módosító javaslatok közötti összefüggésekre figyelemmel és a törvény szerkezeti rendjét követve indítványozom, hogy a részletes vita két szakaszból álljon. Az első szakaszban a közraktározás intézményeivel kapcsolatos rendelkezések módosítását indítványozó javaslatok tárgyalására kerül sor az ajánlás 1-22. pontjai alapján. A tartalom összefüggésére tekintettel ebben a szakaszban szerepel a 27. számú ajánláspont is. A második szakaszban a közraktári tevékenységet szabályozó rendelkezések módosításait kezdeményező 23-26. pontok szerepelnek.
Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, elfogadja-e a javasolt vitaszerkezetet. (Szavazás kézfelemeléssel.) Köszönöm, látható többség - most nagyon könnyű helyzetben vagyok, mert személyenként tudom megszámolni.
Megállapítom, hogy az Országgyűlés látható többsége a vitaszerkezetet elfogadta.
Megnyitom a részletes vita első szakaszát az ajánlás 1-22. pontjai, valamint 27. pontja alapján.
Előzetesen írásban jelentkezett Fenyvessy Zoltán képviselő úr, MIÉP. Az első szakaszhoz kíván szólni a képviselő úr? (Dr. Fenyvessy Zoltán: A másodikhoz tulajdonképpen.) Akkor a másodikhoz.
Tehát akkor következik a záró-, a második szakasz. Megadom a szót Fenyvessy Zoltán képviselő úrnak, MIÉP.

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me