KISS ANDOR

Full text search

KISS ANDOR
KISS ANDOR (MIÉP): Tisztelt Elnök Asszony! Tisztelt Államtitkár Úr! Tisztelt Képviselőtársaim! Egy kicsit más téma az, amit érinteni fogok - ezt a családtámogatási rendszert most legalább két percre felfüggesztjük.
Az államtitkár úr nyilván tudja már, hogy ha én felszólalok, akkor valami "egyénivállalkozósdi" jön. Megmondom őszintén, alig vártam, hogy az előző kormány megbukjon a régi személyi jövedelemadójával, mivel régen az egyéni vállalkozóknak volt abban egy nagyon pozitív diszkriminációja, amit nagyon szerettem volna viszontlátni ebben az új személyi jövedelemadó törvényben: a beszerzéskor bizonyos költségeket egy összegben leírhattak. Biztosan emlékszik rá, néhány évvel ezelőtt ezt megszüntették.
Azt a történetet, hogy kényszervállalkozás és egyebek, nem szeretném elmondani, mert nyilván ezt már százmilliószor hallottuk a Ház falai között.
Én azt kérném a tisztelt kormánytól, legalább ennyi pozitív diszkriminációt tegyen meg ismét a vállalkozóknak, hogy ezt a nagyon pozitív és hasznos kedvezményt próbálja meg visszaállítani ebben a törvényben.
Köszönöm szépen.

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me