ELNÖK (dr. Szili Katalin)

Full text search

ELNÖK (dr. Szili Katalin)
ELNÖK (dr. Szili Katalin): Tisztelt Országgyűlés! Megkérem valamennyi képviselőtársamat, hogy foglalják el a helyüket. Folytatjuk munkánkat.
Tisztelt Országgyűlés! A ma reggeli bizottsági elnöki értekezlet javaslata alapján ajánlás készítésére, illetőleg tárgysorozatba-vételről való döntésre az Országgyűlés elnöke kijelölte a bizottságokat. Erről az érintett bizottságok közvetlenül kaptak értesítést, az érdeklődő képviselők a szokásos módon tájékozódhatnak.
Tisztelt Képviselőtársaim! Bejelentem, hogy a tegnapi ülésnapunkon született megállapodásnak megfelelően az egyes adótörvények részletes vitájának lezárása után a kapcsolódó módosító javaslatokat ma 17 óráig lehet benyújtani.
Tisztelt Országgyűlés! A tegnapi ülésnapunkon az Országgyűlés a házbizottság által előterjesztett napirendi ajánlás kiegészítéséről határozott. A döntés értelmében a Pokol Béla képviselő úr által T/34. számon a polgári törvénykönyvről szóló 1959. IV. törvény módosítása címmel benyújtott törvényjavaslat általános vitájának megkezdésére a szerdai ülésnapunkon utolsó napirendi pontként kerül sor.
A kiegészített napirendi ajánlást a hirdetőtáblán tekinthetik meg, a szerdai ülésnap új időbeosztását pedig ma reggel valamennyien megkapták.
Tisztelt Képviselőtársaim! Felhívom az Országgyűlés tagjainak figyelmét, hogy a délutáni határozathozatalok sorában minősített többséget igénylő döntésre is sor kerül. Erre figyelemmel kérem a frakciókat, hogy az érvényes határozathozatalhoz szükséges határozatképességet biztosítsák.

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me