DR. KOSZTOLÁNYI DÉNES

Full text search

DR. KOSZTOLÁNYI DÉNES
DR. KOSZTOLÁNYI DÉNES (Fidesz): Köszönöm szépen a szót, alelnök asszony. Vancsik úr és Nikolits úr tévedésben vannak. Egy ügyben vannak tévedésben, amikor azt mondják, vagy arra gondolnak, hogy ez az országgyűlési vizsgálóbizottság kizárja azt, hogy a nemzetbiztonsági bizottság tovább dolgozzon. Én mindig is arra gondoltam, és arra gondolunk, hogy van az országgyűlési vizsgálóbizottság, és a nemzetbiztonsági bizottság dolgozik tovább. Ez magától értetődő, hogy a bizottságunk a munkáját nem állítja le, különösen azért nem, mert a bizottság maga kérte, hogy Kövér László jelentést tegyen le az asztalra, és amikor megkapjuk a jelentést, akkor majd folytatjuk. Ezt még talán csúsztatásnak is mondhatnám, mikor mindig azt mondják, hogy ez a bizottság majd ellehetetleníti a másikat, illetve fordítva. Nem, kérem szépen, két bizottság is dolgozik ennek az ügynek a kiderítésén, mert ez így helyes, és szerintem ez így is legyen. Ez számomra így megnyugtató.
Még egy csúsztatás van Vancsik úr felszólalásában. Csak annyi, hogy Kövér László kérte a zárt ülést, és jogosan kérte, hiszen elmondott olyan információkat, amelyek a zárt ülést indokolttá tették. Nem a nyilvános ülés az általános módszere a nemzetbiztonsági bizottságnak, viszont kiválóan alkalmas volt különböző sajtótájékoztatókra való felkészülésre.
Még egy szót szólnék, a tárgyhoz fog tartozni, mert úgy érzem, hogy most én vagyok megtámadva. A Fideszen belül igazolhatják, hogy én igen tisztelem a hölgyeket, udvarias vagyok velük, és szeretem is őket. Úgy gondolom, hogy én egy szóval sem bántottam meg Kóródi Mária képviselő asszonyt. Ő a felszólalását úgy fejezte be: "Fiúk, mi változott?" Én vagyok az a fiú, hozzám intézte (Derültség.), és ha ő azt mondja, hogy "te, fideszes fiú, mi változott?", akkor én megkérdezem, hogy "SZDSZ-es lányok, mi változott '94-ben, amikor korpa közé keveredett az SZDSZ?" Erről ennyit.

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me