HAJDU LÁSZLÓ

Full text search

HAJDU LÁSZLÓ
HAJDU LÁSZLÓ (MSZP): Tisztelt Miniszter Úr! Válaszát a következő indokolásokkal elfogadom. Az előzményeit tudom, illetve a fő problémám az, miniszter úr, hogy 181 önkormányzat úgy szerez tudomást arról, hogy nem fog kapni központi költségvetési céltámogatási pénzt, hogy egyetlen indoklást és válaszlevelet sem kapnak.
Nyilvánosan lényegében csak a közlönyből szerez tudomást minden önkormányzat - minden indokolás nélkül - arról, hogy elutasították a pályázatát, azt a pályázatot, amelyre kemény pénzeket kell fordítania. Ugyanakkor tudnék idézni olyan nyilatkozatokat, amelyek olvastán az a gyanú merül fel, hogy valami színe-probléma van egyes önkormányzatoknál, és talán azért nem kaptak. Itt különböző újságokat lehet olvasni. Én kaposvári újságot olvastam; még meg sem jelent a közlöny, képviselőtársam már nyilatkozott, hogy milyen típusú támogatást intézett el, mondjuk, Kaposvár városának.
Miniszter Úr! Elfogadom válaszát azzal, hogy a 181 önkormányzatot továbbra is hátrányos helyzetben hagytuk, annak ellenére, hogy azt ígértük, intenzív vidékfejlesztés lesz. (Taps az MSZP padsoraiban.)

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me