ELNÖK (dr. Áder János)

Full text search

ELNÖK (dr. Áder János)
ELNÖK (dr. Áder János): Folytatjuk az azonnali kérdések és válaszok óráját. A holnapi nap folyamán bizottsági ülésre kerül sor. Miniszter úr erről világosan beszámolt. Ha valakit nem elégít ki egy kétperces válasz (Zaj az ellenzéki pártok padsoraiban. - Közbeszólások: Három perc is volt!), miután az azonnali kérdések műfaja kétperces kérdésre, utána egyperces válaszlehetőségre nyújt lehetőséget, ennek következtében, ha önöknek ez a válasz időtartamát illetően nem elegendő, akkor a holnapi bizottsági ülésen, azt gondolom, ennél kimerítőbb választ fognak kapni. Nyugodtan feltehetik a kérdéseiket.
S még egyszer - csak a rend kedvéért -: a miniszter úr is megemlítette, ez egy 1996-os ügy. Egy 1996-os ügy volt! (Felzúdulás az ellenzéki pártok padsoraiban.) Ennek következtében, tisztelt Ház, azt gondolom, hogy a parlament tekintélyét is érinti, hogy ilyen kérdés elhangzik az Országgyűlésben, és azt gondolom, hogy az ország nyilvánossága előtt nem mindegy, hogy megfelelő válasz hangzik-e el vagy sem. (Taps a kormánypártok padsoraiban.) Azt gondolom, a válasz elhangzott, és nem a jelenlegi miniszternek kell arról beszámolnia, hogy 1996-ban, ha önök erről tudomást szereztek, miért nem indított a korábbi kormány vizsgálatot. (Taps a kormánypártok padsoraiban. - Zaj az ellenzéki pártok padsoraiban.)
A holnapi bizottsági ülésen mindenki választ kaphat a kérdésére. Kérem, ezt tegyék meg, vegyenek részt a bizottsági ülésen. Folytatjuk az azonnali kérdések óráját.

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me