DR. TORGYÁN JÓZSEF

Full text search

DR. TORGYÁN JÓZSEF
DR. TORGYÁN JÓZSEF földművelésügyi és vidékfejlesztési miniszter: Annak reményében, hogy Szabó Lukács képviselőtársunk mégis megérti, miről van szó (Derültség.), mondanám, hogy létrejött egy szerződés több száz gazda és egy kft. között. Ennek a szerződésnek az alapján hat éven át folyik a termelés.
Történt teljesítés az egyik oldalról, de a végén az integrátor, aki egyben kereskedő is, csalatkozott a feltevésében, mert a 10000 forintért megvásárolt gabonát - ugyanis tonnánként ennyi jutott volna rá -, nem tudta eladni 20260 forintért.
Igen tisztelt Szabó Lukács Képviselőtársam! Ha ön meg tudja jelölni azt a törvényhelyet, amelynek alapján én ennek a szerződésnek a károsultjai részére köteles vagyok fizetni, akkor ígérem önnek, hogy kifizetjük a kárt. De miután én nem kívánom az államot tönkretenni, hanem szeretném eredményesen képviselni, rendre utasítom önt (Derültség az ellenzék padsoraiban.), hogy legközelebb ne vezesse félre a Házat. (Taps a kormánypártok padsoraiban. - Szabó Lukács: Kimennek tüntetni a parasztok! Tüzet gyújtasz, amikor a tűzoltás lenne szükséges! - Zaj. - Az elnök csenget.)

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me