DR. HORVÁTH ZSOLT

Full text search

DR. HORVÁTH ZSOLT
DR. HORVÁTH ZSOLT (Fidesz): Köszönöm a szót, elnök úr. (Dr. Vojnik Máriához:) Képviselő asszony, olyan helyen ültem, amelyet ön nem láthatott, de itt voltam, figyeltem. (Dr. Vojnik Mária jelzésére:) Jó, köszönöm szépen, tehát azért van, aki hozzá tud szólni.
Az ön állásfoglalásával természetesen nem értek egyet. Véleményem szerint ez a törvényjavaslat ebben a formájában is értéket képvisel, ebben a formájában is elfogadható. Ha önök a négy paragrafusos törvényjavaslatban, a feles törvényjavaslat részben olyat találnak, ami nem helyes az önök véleménye szerint, vagy abban a formájában nem jó, akkor önöknek lehetőségük van módosító javaslatokat benyújtani (Keller László: Mikor?) a négy paragrafusos részhez, és lehetőségük van a törvényjavaslatot ilyen értelemben is megváltoztatni. Sőt, még mindig bízom benne, hogy a hatpárti tárgyalás, amit önök kezdeményeztek, még nem ért véget.
Tehát nagyon kérem, még ne előlegezzük meg egyik oldalról sem azt, hogy nincs tovább, mert én még mindig abban bízom, hogy ennek van realitása, ennek a tárgyalásnak még vannak tartalékai. Éppen ezért nem is próbálok olyan éllel reagálni, mint ahogy ezt ma egy-egy felszólalás kapcsán megtettem. Tehát szeretném, ha ezeket a tárgyalások nyitva maradnának, és lenne még esélyünk egyeztetni.
Éppen ilyen szellemben kívánok Keller képviselő úrnak is válaszolni - most önmérséklettel nem reagálok tételesen mindarra, amit elmondott -, hogy remélem, a hatpárti egyeztetésen lesz módunk nyugodtabb körülmények között az eredeti, ennél sokkal békésebb hangnemben erről a kérdésről beszélni.
Tulajdonképpen még egyetlenegyre szeretnék kitérni: a vita mintegy 5 órás terjedelme és az a nagyon szerencsétlen kezdete, ahogy a Házban ez elindult, hogy két óráig nem folyt érdemi vita, ez volt az, ami sajnálatos szerintem. Köszönöm szépen. (Taps a kormányzó pártok padsoraiban.)

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me