ELNÖK (dr. Áder János)

Full text search

ELNÖK (dr. Áder János)
ELNÖK (dr. Áder János): Megkérdezem, kíván-e még valaki felszólalni. (Nem érkezik jelzés.) Mivel több felszólaló nem jelentkezett, a záróvitát lezárom.
Megkérdezem Dávid Ibolya igazságügy-miniszter asszonyt, kíván-e válaszolni az elhangzottakra. (Dr. Dávid Ibolya jelzi, hogy nem.) Nem.
(A jegyzői széket dr. Juhászné Lévai Katalin helyett Kocsi László foglalja el.)
Most a határozathozatalok következnek. Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, elfogadja-e az előterjesztő, valamint Orosz Sándor képviselő módosító javaslatait az ajánlás 1., 2., 4., 5. és 6. pontjai szerint, amelyeket az alkotmányügyi bizottság támogat.
Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)
Az Országgyűlés a módosító javaslatokat 292 igen szavazattal, 22 nem ellenében 3 tartózkodás mellett elfogadta.
Most a zárószavazás következik. Felhívom figyelmüket, hogy az ajánlás második részében az alkotmányügyi bizottság - az előterjesztővel egyetértésben - a múlt heti határozathozatal során elfogadott módosító javaslatra figyelemmel korrigálta az egységes javaslatot, megállapítva annak helyes szövegét. Kérem, hogy a zárószavazás során az ebben foglaltak figyelembevételével határozzanak.
Kérdezem tehát a tisztelt Országgyűlést, elfogadja-e az államszervezetre vonatkozó egyes törvényi rendelkezések, továbbá az ingatlan-nyilvántartásról rendelkező törvény, valamint a halászatról és horgászatról szóló törvény módosításáról szóló törvényjavaslatot az egységes javaslat imént módosított szövege szerint. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)
Az Országgyűlés 197 igen szavazattal, 121 nem ellenében, 5 tartózkodás mellett a törvényjavaslatot elfogadta.
(18.30)

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me