KELETI GYÖRGY

Full text search

KELETI GYÖRGY
KELETI GYÖRGY (MSZP): Ismételten köszönöm szépen a szót. Rögtön a legelején mondom, hogy nem fogadom el, és mindjárt elmondom, hogy miért nem.
Először is, ha Demeter urat megkérhetném, akkor szíveskedjék még egyszer kézbe venni az olajbizottság jegyzőkönyvét és alaposabban átolvasni. A 31. oldalon található Nógrádi Zsolt azon kijelentése, amelyben azt állítja, hogy őt a nemzetbiztonsági szolgálat vagy ahogy ő mondja, a titkosszolgálat emberei készítették fel.
A másik: ha nézte a mai Népszabadságot - feltételezem, hogy nem csak a Magyar Nemzetet olvassa (Demeter Ervin bólint.) -, ez azt írja, hogy egy közvélemény-kutatás megkérdezte, hogy Nógrádit tavaly ősz óta aktív titkosszolgálati tisztek segítik, őrzik, készítik fel, ezt a közvélemény több mint fele elhiszi.
Azt gondolom, hogy önnek igenis (Demeter Ervin és dr. Répássy Róbert közbeszól.) vizsgálatot kellett volna valamilyen módon indítani, hogy kik azok az úgynevezett titkosszolgálati tisztek, mert az az érzésem, hogy a szolgálatok becsületén igazán folt eshet, ha ezt a vizsgálatot ön nem tudja meggyőzően lefolytatni. (Dr. Répássy Róbert: A bizottság elnöke! - Dr. Kosztolányi Dénes: Lejáratod a bizottságot!)
Nem fogadtam el a választ. Köszönöm szépen. (Taps az MSZP és az SZDSZ padsoraiban.)

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me