TÁLLAI ANDRÁS

Full text search

TÁLLAI ANDRÁS
TÁLLAI ANDRÁS pénzügyminisztériumi államtitkár: Köszönöm a szót, elnök úr. Tisztelt Országgyűlés! A napirend előtti felszólalás egy olyan műfaj, ahol a válaszadó csak a címét ismeri, a tartalmát pedig nem annak, amit el fog mondani a képviselő. (Bauer Tamás: Most megtudtuk!) Most én is ebben a helyzetben vagyok. Számomra az elhangzottak teljesen új információk, én erre érdemben reagálni jelenleg nem tudok.
Azt azonban megerősítem, hogy 1995-96-ban a Dunabank valóban felszámolásra került, válságkezelés történt a bankkal, konszolidálás történt, majd a felszámolás után nem volt az államnak tulajdonosi részesedése. Ez más bankok esetében is ebben az időszakban, ekkor történt.
Én ez évtől dolgozom a Pénzügyminisztériumban, én erre az időszakra nem emlékezhetem, nincsenek információim, én azt javaslom a képviselő úrnak, hogy erre a dologra belső tájékozódás után vissza kell térni (Dr. Takács Imre: Schlecht Csaba ügyére sem árt!), és azok az információk, amelyek jogszabályt, törvényt nem sértenek, az önök, az ön birtokába kerülhetnek; azonban ha ön úgy gondolja, hogy ebben az ügyben más teendője is van, akkor azt tegye meg.
Köszönöm szépen. (Taps a kormánypártok soraiban.)

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me