DR. TAKÁCS IMRE

Full text search

DR. TAKÁCS IMRE
DR. TAKÁCS IMRE (MSZP): Tisztelt Elnök Asszony! Államtitkár Úr! Képviselőtársaim! Először is szeretném elmondani azt, hogy az előző ciklusban a Tiszántúl elmaradott területei nem részesültek előnyben a Dunántúllal szemben; adatok vannak erre, ezt most ne soroljuk fel, hosszú lenne.
A másik: 43 elfogadott címzett beruházás szerepel a törvényjavaslatban. Erről a 43 elfogadott címzett beruházásról már Veres képviselőtársam elmondta, hogy Szabolcs-Szatmárban hol szorít a cipő, én csak Hajdú-Bihart mondom, de nem a közelgő választás kedvéért, hanem a tények kedvéért, hogy Hajdú-Biharban a 43 elfogadott címzett beruházásból, írd és mondd, kettő lett elfogadva: a hajdúböszörményi szennyvízcsatornázás, amiért én köszönetet mondok - nem az én választókörzetem, de Hajdú-Bihar megyéhez tartozik -, valamint a bárándi pszichiátriai és értelmi fogyatékosok otthona.
Ugyanakkor számtalan más települést tudnék felsorolni, az idő rövidsége miatt ezt nem teszem, ahol teljesen indokolt lett volna a címzett beruházások elfogadása, de azt is tudomásul kell venni, hogy csak addig lehet nyújtózkodni, ameddig a takaró ér, csak hát a takaró egyes területeken hosszan ér, mondta ezt Keller képviselőtársam az előbb, más területeken pedig nem ér addig.
Köszönöm szépen.

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me