ARNÓTH SÁNDOR

Full text search

ARNÓTH SÁNDOR
ARNÓTH SÁNDOR (Fidesz): Köszönöm a szót, elnök úr. Tisztelt Képviselőtársaim! Danka képviselőtársam gondolatmenetét folytatnám tovább, aki nagyon határozottan mondta, hogy a Horn-Kuncze-kormány idején radikálisan csökkentek a nyugdíjak, kiesett a szociális ellátási rendszerből sok százezer ember, ezzel együtt szocialista és szabad demokrata képviselőtársaink pedig azzal jönnek, hogy milyen rossz ez a nyugdíjemelés.
Hölgyeim és uraim, aki figyeli ezt az adást, arról szól a dolog, hogy önök egyszerűen meg akadják akadályozni a nyugdíjak emelését. (Tardos Márton: Nem igaz!) Önök harcolnak a nyugdíjak ellen. (Tardos Márton: Ki mondta ezt?)
Arról szól ez a dolog - és itt szeretném Keller képviselőtársamnak is mondani, hogy ebbe a tükörbe nézzen bele, képviselő úr (Felmutat egy iratot Keller László felé.), ne mocskolódjon -, hogy az önök szavaiban mélységes ellentét van, ami érezhető a nyugdíjasokkal kapcsolatban. Ezt olvasgassák át, ez a szó szerinti jegyzőkönyve azoknak a szavaknak, amiket önök elmondtak a pénzügyi bizottság ülésén. Ezért kellene önöknek szégyellni magukat. (Keller László felé:) Egyébként a méltatlan viselkedéséért megbocsátok önnek. Megbocsátok önnek, mert ha komolyabb ember lenne, akkor ezt el tudnám intézni; ezt csak lepöckölöm magamról.
Köszönöm szépen. (Keller László: Nem tudod felolvasni!)

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me