ZUSCHLAG JÁNOS

Full text search

ZUSCHLAG JÁNOS
ZUSCHLAG JÁNOS korjegyző: Tisztelt Országgyűlés! A szavazatszámláló bizottság megállapítása a következő: a szavazatszámláló bizottság megállapította, hogy a titkos szavazásban 386 képviselő vett részt. A szavazás érvényességét befolyásoló esemény nem volt.
A dr. Szili Katalin személyére leadott szavazatok megoszlása a következő: az érvényes szavazatok száma 376, az érvénytelen szavazatok száma 10; az igen szavazatok száma 355. (Taps. - Dr. Szili Katalin felállva köszöni meg a tapsot.) A nem szavazatok száma 21. Az urnában megtalált szavazatok száma összesen 386.
A Mandur László személyére leadott szavazatok megoszlása a következő: az érvényes szavazatok száma 377, az érvénytelen szavazatok száma 9; az igen szavazatok száma 355, a nem szavazatok száma 22, az urnában megtalált szavazatok száma összesen 386. (Taps. - Mandur László felállva köszöni meg a tapsot.)
A Harrach Péter személyére leadott szavazatok megoszlása a következő: az érvényes szavazatok száma 380, az érvénytelen szavazatok száma 6; az igen szavazatok száma 370, a nem szavazatok száma 10, az urnában megtalált szavazatok száma összesen 386. (Taps.)
A dr. Szájer József személyére leadott szavazatok megoszlása a következő: az érvényes szavazatok száma 382, az érvénytelen szavazatok száma 4; az igen szavazatok száma 368, a nem szavazatok száma 14, az urnában megtalált szavazatok száma összesen 386. (Taps. - Dr. Szájer József felállva köszöni meg a tapsot.)
A dr. Dávid Ibolya személyére leadott szavazatok megoszlása a következő: az érvényes szavazatok száma 381, az érvénytelen szavazatok száma 5; az igen szavazatok száma 366, a nem szavazatok száma 15, az urnában megtalált szavazatok száma összesen 386. (Taps. - Dr. Dávid Ibolya felállva köszöni meg a tapsot.)
A Wekler Ferenc személyére leadott szavazatok megoszlása a következő: az érvényes szavazatok száma 374, az érvénytelen szavazatok száma 7; az igen szavazatok száma 356, a nem szavazatok száma 18, az urnában megtalált szavazatok száma összesen 381. (Taps. - Dr. Wekler Ferenc felállva köszöni meg a tapsot.)
A dr. Füle István személyére leadott szavazatok megoszlása a következő: az érvényes szavazatok száma 384, az érvénytelen szavazatok száma 2; az igen szavazatok száma 374, a nem szavazatok száma 10, az urnában megtalált szavazatok száma összesen 386. (Taps. - Dr. Füle István felállva köszöni meg a tapsot.)
A dr. Juhászné Lévai Katalin személyére leadott szavazatok megoszlása a következő: az érvényes szavazatok száma 383, az érvénytelen szavazatok száma 3; az igen szavazatok száma 370, a nem szavazatok száma 13, az urnában megtalált szavazatok száma összesen 386. (Taps. - Dr. Juhászné Lévai Katalin felállva köszöni meg a tapsot.)
(18.30)

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me