DR. SZABÓ ERIKA

Full text search

DR. SZABÓ ERIKA
DR. SZABÓ ERIKA (Fidesz): Köszönöm a szót, elnök úr. Tisztelt Képviselőtársaim! Nem kellene ilyen hevesen vitatkozni akkor, amikor alapvetően egyetértünk abban, hogy a nyugdíjasok helyzete méltatlanul nehéz, és nem sikerült még az elmúlt kormányoknak olyan helyzetbe hozni ezt a hatalmas társadalmi réteget, amire azt mondhatnánk közösen, mindannyian, hogy ez már elfogadható, ez már egyenlőségjellel összehozható azzal a munkával, amit a nyugdíjasok végeztek, és az utána kapott juttatással.
De nem itt tartunk. És lehet vitatkozni azon, hogy '94-ben, '98-ban, 2002-ben milyen volt a gazdaság helyzete, de örömmel kell látnunk, hogy 2002-ben a gazdaság helyzete valóban jó. És ha a gazdaság helyzete jó, és önöknek lehetőségük van arra, hogy ezt a 19 ezer forintot, amit a választási ígéreteikben beígértek, megadják, akkor ezt tovább is lehet fejleszteni, és ha valóban egyetértünk abban, hogy országosan nehéz a nyugdíjasok helyzete, mindenképpen tenni kell valamit, és intézkedni kell erre a problémára vonatkozóan, akkor azt az egytizenketted résszel történő emelést nem értem, hogy miért nem támogatják. Hiszen ha a gazdaságnál minden rendben van, akkor ez a 30 milliárd, amelyről már az előző felszólalásomban is említést tettem, önök által, egy döntés, egy gombnyomás által megadható.
Erre kérem önöket, kérem, hogy támogassák a módosító indítványt. (Taps a Fidesz soraiban. - Szabados Tamás: Az előző négy évben kellett volna!)

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me