HERÉNYI KÁROLY

Full text search

HERÉNYI KÁROLY
HERÉNYI KÁROLY jegyző: Tisztelt Országgyűlés! Az előterjesztő előzetes véleménye alapján (Folyamatos zaj. - Az elnök csenget.) a törvényjavaslat szerkezetét követve a részletes vita két szakaszból áll: az első szakaszban a Magyar Köztársaság 2001. és 2002. évi költségvetéséről szóló törvény módosítását kezdeményező rendelkezések és az ahhoz benyújtott módosító javaslatok szerepelnek. (Az elnök ismét csenget.) A bizottsági ajánlásban ezek az 1-41. pontokban találhatók. Nem nyílik meg a részletes vita az ajánlás 8., 10., 11., 12., 13., 18., 19., 21., 28., 29., 30., 31., 33., 34., 35., 36., 38. pontjaira.
A vita második szakaszát képezik a további törvények módosítását tartalmazó rendelkezések, valamint a zárórendelkezések és a hozzájuk benyújtott módosító javaslatok. Ebben a szakaszban kerül megvitatásra a törvényjavaslat 3. számú melléklete is. A bizottsági ajánlásban ezek a 42-147. pontokban találhatók.
Felhívom figyelmüket, hogy nem nyílik meg a részletes vita a családok támogatásáról szóló 1998. évi LXXXIV. törvény módosítására a 22. § szerint, továbbá a közbeszerzésről szóló 1995. évi XL. törvény módosítására a 23. § szerint, valamint az 1. és 2. számú mellékletekre. A normaszöveg ezen részeihez ugyanis senki nem nyújtott be módosító javaslatot, és a részletes vita a Házszabály szerint a módosító javaslat és a módosító javaslattal érintett szövegrészek megvitatásából áll.

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me