DR. KISS ELEMÉR

Full text search

DR. KISS ELEMÉR
DR. KISS ELEMÉR, a Miniszterelnöki Hivatalt vezető miniszter: Köszönöm szépen. Elnök Asszony! Tisztelt Országgyűlés! Tisztelt Képviselő Úr! Köszönöm a bizalmát. A miniszterelnöktől lehet kérdezni, legalább háromhetenként, mint ahogy a múlt héten lehetett tőle kérdezni, lehet tőle kérdezni vagy a jövő héten, vagy az azt követő héten. Ez még mindig jobb, mintha csak kilenchetenként lehetne tőle kérdezni. (Dr. Deutsch Tamás közbeszól.)
A másik: azon a keddi napon, amit ön említett, a cikk egy állítását nem ismerte el, illetőleg cáfolta; azt az egy állítását, hogy ügynök lett volna. Azt említette a felszólalásában, hogy nem volt ügynök. Igaz, többet nem mondott, azért nem mondott, mert a titoktartási kötelezettsége alól nem kapott (Dr. Répássy Róbert közbeszól.) azon a délelőttön felmentést. (Dr. Répássy Róbert közbeszól.) Másnap, szerdán, a felmentés birtokában elmondta, hogy mi valós a cikkből és mi nem valós.
Az egyébként az ő mondandójának az igazságtartalmát nem cáfolja meg, hogy nem volt tagja az IMF-nél tárgyaló hivatalos küldöttségnek. Nem a hivatalos küldöttség körébe tartozó személyek azok vagy nem kizárólag azok, akik egy ilyen rendkívül fontos téma előkészítését végzik. Úgy gondolom, hogy az a vizsgálóbizottság, és majdan azok a törvényjavaslatok, amelyeket a kormány benyújt, és remélhetőleg a parlament megtárgyal és elfogad, minden ilyen kérdésre megfelelő választ fognak adni önnek is és a legteljesebb nyilvánosságnak is.
Köszönöm szépen. (Taps az MSZP soraiban.)

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me