ELNÖK (dr. Szili Katalin)

Full text search

ELNÖK (dr. Szili Katalin)
ELNÖK (dr. Szili Katalin): Köszönöm szépen, jegyző asszony. Tisztelt Képviselőtársaim! A Házszabály értelmében a határozathozatal előtt képviselőcsoportonként legfeljebb egy képviselő felszólalhat. (Megszólal egy mobiltelefon.) Kérem valamennyi képviselőtársamat és mindenkit, aki az ülésteremben tartózkodik, hogy a mobiltelefonokat kapcsolják ki, mert zavarja az ülés menetét!
Megkérdezem tehát a képviselőcsoportokat, hogy kívánnak-e élni felszólalási lehetőségükkel. (Nem érkezik jelzés.) Tisztelt Képviselőtársaim! Senki sem kíván ezzel a lehetőséggel élni, tehát a határozathozatal következik. Felhívom képviselőtársaim figyelmét, hogy a Házszabálytól való eltéréshez a jelen lévő képviselők négyötödének szavazata szükséges.
Kérdezem tehát a tisztelt Országgyűlést, hogy a házbizottság imént ismertetett, H/434/1. számú javaslatának megfelelően eltér-e a Házszabálytól. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.) Köszönöm szépen.
Latorcai János képviselő úr gépét kérném majd bekapcsolni. Képviselő úr, hogyan szavazott? (Dr. Latorcai János: Igennel!) Igennel.
Tisztelt Képviselőtársaim! Tehát Latorcai János képviselő úr igen szavazatával 357 igen szavazattal, nem szavazat és tartózkodás nélkül az Országgyűlés elfogadta a Házszabálytól való eltérést.
Tisztelt Országgyűlés! Most pedig felkérem Vincze László jegyző urat, ismertesse a H/408/2. számú házbizottsági javaslatot. Jegyző úr!

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me