DR. CSILLAG ISTVÁN

Full text search

DR. CSILLAG ISTVÁN
DR. CSILLAG ISTVÁN gazdasági és közlekedési miniszter: Tisztelt Elnök Asszony! Tisztelt Ház! Tisztelt Képviselő Úr! Természetesen nem tartozik a szokásos hitelezési gyakorlat körébe az az ügylet, ahol az önrész nem látszik elégségesnek, ahol a fedezet nem annak a tulajdonában van, aki kéri, és ahol a hitelképesség erősen megkérdőjelezhető, hogy azt maga a bank próbálja meg az ügyfele számára helyreállítani.
Én két dolgot kértem a bank vezetésétől. Az egyik: vizsgálja meg, hogy ez a szokásos gyakorlat része volt-e, azaz ilyen-e az MFB szokásos gyakorlata, ha pedig nem, akkor ki adott utasítást arra, hogy ettől eltérjenek. Kettő: arra is utasítottam a bank vezetését, hogy próbálja meg a szükséges hitelbiztosítékokat a továbbiakban növelni, és vizsgálják meg azt, hogy a hitel, amit folyósítottak, valóban beépült-e számlával igazolhatóan ebbe a létesítménybe.
Annyit szeretnék biztatásul mondani az ország népének és az itt jelenlevőknek, hogy nem érdemes Alcsútdobozra bejelentkezni a jövőben, hogy a Magyar Fejlesztési Bank továbbra is kiemelten kezelje mint kollégát, mint alcsútdobozi kollégát, mint alcsútdobozi ügyfelet ezeket a kiváló hitelfolyamodókat, mert nem gondolnám, hogy az lenne a bank működtetésének az egyik legfontosabb ismérve, hogy ki hova való. (Közbeszólás: Fel is út, le is út.) Az a kérdés, hogy ki hova megy.
Köszönöm szépen. (Taps a kormánypárti padsorokban.)

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me