DR. CSAPODY MIKLÓS

Full text search

DR. CSAPODY MIKLÓS
DR. CSAPODY MIKLÓS (MDF): Köszönöm, miniszter úr. Egyetértünk: arccal a jövő felé! Csakhogy az a jövő októberben fog kezdődni, és addig ezek a vállalkozók károkat szenvednek. Szokatlan a kérdés, persze hogy szokatlan; de azt nem hiszem, hogy szokatlan, hogy az országban az elmúlt években, évtizedekben, másfél évtizedben számos, nagy volumenű felújítás volt. Mi is örülünk annak a Bartók Béla út környékén, hogy ez végre, miután kiszabadult egy állóháború csapdájából, megindul. Évtizedek óta késve, de végre megindul a Bartók Béla út felújítása. Tehát azzal senkinek, Bartók Béla úton lakónak, Zircen, Záhonyban vagy Sopronban lakónak semmi problémája, hogy végre ez elkezdődik. Ennek együtt örülünk.
Csak arról van szó, hogy tudomásom szerint - és kérem, igazítson ki, ha rosszul tudom - Nyugat-Európában vannak ilyen készenléti, vis maior alapok, amelyek természetesen nem a becsülhetetlen, teljes kárt, de legalább részben alapokból finanszírozzák az ellensúlyt - bizonyára vannak ilyenek.
Én tehát nem azt kérdezem, hogy szép lesz-e a Bartók Béla út, és jó lesz-e majd ott nekünk laknunk. Jó lesz, a kereskedők is örülni fognak. Csak én azt szeretném megkérdezni, hogy gazdaságilag addig mi lesz, és abban tud-e segíteni a kormány.
Köszönöm. (Taps az ellenzéki pártok soraiban.)

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me