DR. EÖRSI MÁTYÁS

Full text search

DR. EÖRSI MÁTYÁS
DR. EÖRSI MÁTYÁS (SZDSZ): Tisztelt Elnök Asszony! Vécére szükség van, ezt aligha vitatja bárki a patkó bármely oldalán, sőt vécére nemcsak a magyar polgárnak, még a kormánynak is szüksége van, ezzel nem lenne természetesen semmi probléma.
Probléma azzal van, hogy az Országimázs Központ, amely szervezte a 2000. augusztus 20-i ünnepségeket, a Happy End Kft.-től megrendelte az úgynevezett mobilvécéket, és mint megtudtuk, a mobilvécéket forgalmazó Toi Toi Kft. listaáron, 260 ezer forintért számlázta a vécéket a Happy End Kft.-nek. A Happy End Kft. azonban az Országimázs Központba már ennek 25-szöröséért, 6,5 millió forintért számlázta ki ezeket a mobilvécéket. Az internetes újság tájékoztatása szerint az ORFK Szervezett Bűnözés Elleni Igazgatósága jelenleg több köbméternyi sssz...erződést vizsgál át. (Derültség az MSZP és az SZDSZ soraiban.)
Tisztelt Miniszter Úr! Azt szeretném kérdezni: milyen annak az országnak az imázsa, ahol a volt miniszterelnök kedvenc cége vécék eladására tesz 25-szörös hasznot, és ezzel juttatja a cégét igen nagy profithoz?
Szeretném megkérdezni, hogy az Országimázs Központ tevékenysége mennyiben függ össze mobilvécékkel való kereskedéssel.
Szeretném megkérdezni, hogy ezek az ügyletek jogszerűek-e, és ha ezek a megállapítások igazak, követi-e ezeket a megállapításokat felelősségre vonás.
Köszönöm szépen a figyelmet. (Taps az MSZP és az SZDSZ soraiban.)

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me