DR. KOSZTOLÁNYI DÉNES

Full text search

DR. KOSZTOLÁNYI DÉNES
DR. KOSZTOLÁNYI DÉNES (Fidesz): Köszönöm szépen a szót, elnök asszony. Nem hinném, Göndör úr, hogy én önnel bármikor is durva lettem volna, nem is leszek.
Viszont visszatérek az országgyűlési határozatra. Jauernik úr elment ugyan az önkormányzati bizottság alelnökeként, ő nem tudja megerősíteni, de higgyék el nekem, hogy Horváth Csaba MSZP-s előterjesztő úr elszólta magát a bizottsági ülésünkön. Közölte, hogy tudomása szerint Budapesten ezer család van most már akut veszélyben, hosszú eljárás után bírósági szakban vannak ezek a dolgok. Ők ezen az ezer családon kívánnak segíteni. Természetesen az önkormányzati választásokat megelőzően megígérik, hogy majd segítenek ezeken a családokon. De nem tudom, hogy a Demszky úr által 12 év alatt ilyen mélységes nyomorba taszított ezer családon majd valóban fognak-e önök egyáltalán segíteni. Ez az egyik dolog; tehát hogy ez egy kampányfogás, teljesen egyértelmű volt, és ezt elmondta Horváth Csaba úr, az a reklámmenedzser szakmájú előterjesztő, aki nemigen ért az önkormányzatokhoz, vagy legalábbis úgy gondolom, hogy inkább a reklámozáshoz ért, többek között a politikai reklámhoz.
Még annyit szeretnék mondani, hogy az előterjesztők fő vezérszónoka említett egy XII. kerületi esetet. Azt szeretném mondani a XII. kerületi esetről, hogy az állampolgári jogok biztosnője, még az ombudsman asszony tevékenységének mélypontja volt az, amikor jogerős másodfokú bíróságok ítéletével szemben fellépett, és azt ajánlotta az önkormányzatnak, hogy ne a törvényes úton járjon, hanem az ő elképzelése szerint. Önök most ugyanezt kérik az önkormányzatoktól, hogy ugyan arra a pár évre tegyék már félre a jogszabályokat, a jegyzők ne dolgozzanak, és senki ne tartsa be a jogszabályokat ezen a területen, azért, hogy (Az elnök a csengő megkocogtatásával jelzi az időkeret leteltét.) az az ezer ember esetleg önökre szavazzon. Remélem, tudni fogják, hogy hova szavazzanak.

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me