DR. LÁSZLÓ CSABA

Full text search

DR. LÁSZLÓ CSABA
DR. LÁSZLÓ CSABA pénzügyminiszter: Elnök Asszony! Tisztelt Ház! Tisztelt Képviselő Úr! Köszönöm szépen a kérdését. Úgy látom, az elmúlt három hétben, mióta a Pénzügyminisztériumból eltávozott és képviselőként dolgozik, sikerült olyan új momentumokra, illetve olyan új feltételekre, olyan új elemzőkre bukkannia egy szerződés kapcsán, amire a korábbi időszakban, úgy látszik, nem volt lehetőség. (Derültség az MSZP padsoraiból.)
Nem merem feltételezni, hogy a pénzügyminisztériumi pályafutása során ezeknek a tényeknek nem volt a birtokában, mert gondolom, akkor azok a vizsgálatok, illetve felelősségrevonások, mondjuk, az elmúlt három évben megtörténtek volna, amelyeknek, azt hiszem, semmilyen formában akadálya nem volt.
Azt gondolom, az a szerződés, amelyikről szó volt, '96-99 között volt hatályban, természetesen ez többoldalas, tudomásom szerint százoldalas nagyságrendű szerződés. Én tegnap éjjel kaptam meg egyébként az interpellációját, ezért részletes választ nyilvánvalóan nem tudok adni. Egyet tudok megígérni, hogy ellentétben azzal, ami esetleg a korábbi időszakban történt, én ma reggel utasítottam a belső ellenőrzést a Pénzügyminisztériumban, hogy vizsgálja meg azokat az állításokat, amiket ön megfogalmazott; ha erre a korábbi időszak nem volt elegendő, akkor azt gondolom, mi erre egy hetet még mindenképpen rá fogunk szánni.
Köszönöm szépen. (Derültség és taps a kormányzó pártok padsoraiban.)

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me