DEMETER ERVIN

Full text search

DEMETER ERVIN
DEMETER ERVIN (Fidesz): Köszönöm szépen, elnök úr. Tisztelt Ház! Az enyhítésről és a szigorításról talán csak egy utolsó mondatot. Jelenleg lemondásra szólítják fel, és ha ezt nem teszi meg, nyilvánosságra hozzák. Önök csak a nyilvánosságra hozatalt célozzák meg. Ez a mi megítélésünk szerint - lehet, hogy ez ízlésbeli dolog, bár furcsállnám - enyhítése a jelenlegi szabályozásnak.
A kör tágítására ön azt mondja, hogy hát derék dolgot míveltek, mert kiterjesztik, hogy ki volt kémelhárító, ki volt hírszerző. Igen ám, csak aki a rendszerben működött, a legalján halászgatnak, és a piramis tetejét érintetlenül kívánják hagyni! Mi azt mondjuk, hogy akik az egészet működtették, azok kerüljenek átvilágításra, nyilvánosságra hozatalra és lemondásra, felszólításra.
Ebben a rövid időben engedje meg: azért a média szerepét ne becsülje le egy ilyen szabályozás mellett, mert volt egy parlamenti vizsgálóbizottság, egy kormánypárti képviselő nevével elhíresült parlamenti vizsgálóbizottság, amely az úgynevezett érintettséget a jelenlegi, önök által beterjesztett törvényjavaslat szerint értelmezte, és nagyon sok embert beszennyezett és bemocskolt indokolatlanul, amit másnap maga a bizottság elnöke visszavont.
(21.10)
És a média volt olyan kedves, és ezt felerősítette. Ebben igen nagy felelőssége van a médiának, ne becsülje le ebben a kérdésben a média erejét.
Köszönöm a figyelmüket.

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me