KELLER LÁSZLÓ

Full text search

KELLER LÁSZLÓ
KELLER LÁSZLÓ (MSZP): Köszönöm szépen. Elnök Úr! Tisztelt Ház! Tisztelt Font Képviselő Úr, Lezsák Képviselő Úr! A döntő az, hogy az a tevékenység, amit ez az igazgatóság végez, nem szűnik meg. Más szervezeti keretek között fog tovább működni. De a döntő, azt gondolom, mégis csak az, hogy azok, akik ráveszik magukat arra, hogy adót csaljanak, továbbra is szembe találják magukat egy erős hatósággal, amelyik el fogja végezni a felderítési munkát. Tehát kár olyan színben feltüntetni ezt a vitát, hogy itt most egy tevékenység megszüntetéséről van szó.
A riogatás kérdése... Azt mondja Font képviselő úr, hogy mi riogattuk az embereket, aztán most beváltjuk azt a riogatásunkat. Nem, képviselő úr. A változásra azért is szükség van, mert önök a vállalkozókat riogatták az APEH bűnüldöző szervével. Én itt szeretnék különbséget tenni: a kezdeti időszak és a jelenlegi időszak tevékenységét különválasztanám, mert azzal tisztában vagyok, hogy egy folyamatról van szó, a folyamatnak voltak nagyon kedvezőtlen szakaszai, és nyilvánvaló, hogy a szervezet időközben másképp alakult. De a riogatás ott volt a vállalkozóknál, amivel kapcsolatban nekünk garanciát kell adni a vállalkozók irányába is, hogy az a riogatás, amit önök, persze politikai meggyőződés alapján alkalmaztak, soha nem fog bekövetkezni.
Még egy: a statisztikával kapcsolatban itt Lezsák képviselő úr elmondta, hogy 13 ezer felderítés volt. Képviselő Úr! Mivel kapcsolatban? Tessék szíves lenni elmondani, hogy mi tette ki a felderítés és a nyomozati tevékenység döntő részét. (Taps a kormánypártok padsoraiból.)

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me