DR. HILLER ISTVÁN

Full text search

DR. HILLER ISTVÁN
DR. HILLER ISTVÁN oktatási minisztériumi államtitkár: Tisztelt Elnök Úr! Tisztelt Képviselő Asszony! Az előző felvetésére szeretném elmondani, mindenképpen egyetértünk abban, hogy több százezer diák és család várta és várja, hogy az ECDL, tehát az európai számítógép-kezelői jogosítvány, illetve az idegennyelvi vizsga teljesítése esetén az ígéretünket beváltsuk.
(14.20)
Szeretném elmondani, hogy az ígéret egésze a ciklus egészére vonatkozott, de örömmel közölhetem önnel, ha a tárca, tehát az Oktatási Minisztérium fejezeteit megtekinti, és abban az idegen nyelvi programnál az idegen nyelvi program összegét látja, akkor azt kell mondjam, hogy ezen programon belül mindazok a középiskolában tanulók, akik sikerrel akkreditált középfokú nyelvvizsgát tesznek az érettségi előtt vagy az érettségihez kapcsolódóan, vissza fogják kapni a befizetett nyelvvizsga árát.
Azt gondolom, hogy ez a program végig az önök támogatását is bírni fogja. Úgyhogy gondolom, hogy ez így megfelelő válasz, és ezzel egyetért, hogy a magyar diákok ezt a támogatást megkapják.
Köszönöm. (Taps a kormánypártok soraiból.)

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me