DR. KONTRÁT KÁROLY

Full text search

DR. KONTRÁT KÁROLY
DR. KONTRÁT KÁROLY (Fidesz): Köszönöm szépen. Tisztelt Államtitkár Úr! Ön említette, hogy 2 milliárd forintot adtak júniusban vagy júliusban a rendőrségnek. Ennek ellenére az országos rendőrfőkapitány szeptember 19-én megszorító intézkedéscsomagot, úgynevezett Salgó-csomagot bocsátott ki. Kénytelen volt ezt megtenni, mert a rendőrség fizetésképtelen lett volna. Láyer képviselőtársam a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság miniszteri kincstári biztosáról beszélt. Úgy tudjuk, hogy még több megyei rfk.-nál is hasonló helyzet van.
(11.50)
Azt gondolom, hogy ha önök pénzt akartak volna adni a rendőrségnek, és kellő mennyiségű pénzt, akkor a július 16-i költségvetési módosításban ezt megtehették volna. Hozzáteszem, mi teljes mértékben támogattuk volna ezt, mert tudjuk, hogy a rendőrség pénzbe kerül, és nagyon fontosnak tartjuk, ha ezt a pénzt közpénzből, állami költségvetési pénzből kapja.
Módosító indítványt adunk be egyébként a költségvetéshez, amivel a rendőrség anyagi helyzetét szeretnénk javítani. Mi azt kérjük, hogy önök is támogassák ezt, és politikai megrendelések helyett pénzt adjanak a rendőrségnek.
Köszönöm szépen. (Taps a Fidesz soraiban.)

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me