ELNÖK (Harrach Péter)

Full text search

ELNÖK (Harrach Péter)
ELNÖK (Harrach Péter): Tisztelt Országgyűlés! Soron következik a Magyar Rádió Közalapítvány 1999 áprilisától 2000 februárjáig terjedő időszakáról szóló beszámolóról szóló országgyűlési határozati javaslathoz érkezett módosító indítványról történő határozathozatal és lehetőség szerint a zárószavazás. Az előterjesztést H/1214. számon, az alkotmányügyi bizottság ajánlását pedig H/1214/2. számon kapták kézhez. Az előterjesztő a határozati javaslathoz beérkezett másik módosító javaslatot nem támogatja, de a bizottsági állásfoglalásra figyelemmel határoznia kell az Országgyűlésnek.
Az ajánlás 1. pontjában Homa János a határozati javaslat módosításával azt kezdeményezi, hogy az Országgyűlés fogadja el a beszámolót. A bizottság nem támogatja. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)
Az Országgyűlés a módosító javaslatot 176 igen ellenében, 195 nem szavazattal elutasította.
Tisztelt Országgyűlés! Most tehát a zárószavazás következik. Kérdezem tehát a tisztelt Országgyűlést, elfogadja-e a Magyar Rádió Közalapítvány 1999 áprilisától 2000 februárjáig terjedő időszakáról szóló beszámolóról szóló országgyűlési határozati javaslatot. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)
Az Országgyűlés 194 igen szavazattal, 177 nem ellenében az országgyűlési határozati javaslatot elfogadta.

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me