GÖNDÖR ISTVÁN

Full text search

GÖNDÖR ISTVÁN
GÖNDÖR ISTVÁN (MSZP): Köszönöm szépen a szót, elnök úr. Változatlanul azt mondom, hogy Font úrral nem vitatkozom, mert az előző vitában is kiderült, hogy ő tudatosan próbál meg dolgokat másképp értelmezni.
Én a következőt hiányoltam és kifogásoltam, és most megerősítem: egy közhiteles nyilvántartást a vállalkozásokról. Nekem ez a szívfájdalmam, és ez megvolt, ez a kezünkben volt... (Font Sándor közbeszól.) mint a gazdaságért felelős rendszer; nem került semmibe sem a kormánynak, sem az állami költségvetésnek.
Ehelyett küzdenek most az okmányirodák, és reményeink szerint talán 2003. februárra lesz ilyen. Csupán ennyi a bajom, hogy volt valami, ami ingyen, bérmentve a rendelkezésünkre állt volna, és ki tetszettek dobni a jót, csak azért, hogy azt lehessen mondani, hogy megszűnt a kötelező tagság - ennyi. Nincs vele más bajom.
A számlanyitás: én azt gondolom, ez is az egyik garanciális elem, hogy a pénzmozgásokat igenis nem lehet eltakarni, mert ezeket a bizonylatokat, amelyeket a bank ad, meg kell őrizni, le kell fűzni, ezek részei a vállalkozásnak.
Köszönöm szépen.

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me